sobota, 13 sierpnia 2016

Spaghetti z jarmużem.

Dzisiaj zrobiłam spaghetti z jarmużem wg przepisy Gennaro Cantaldo.
To był strzał w "10". Najlepsza pasta ( makaron ) jaką jadłam do tej chwili, a już ich sporo przerobiłam.
Oto talerz z tym wspaniałym spaghetti.

A to przepis i wykonanie według mistrza GENNARO CANTALDO 
Nic nie zmieniałam. Świetnie smakuje.
Składniki
ser parmezan
spaghetti
oliwa z oliwek
jarmuż 1-2 opakowania (ja kupiłam w sklepie Biedronka)
czosnek
papryczka chili
czarne oliwki 12 sztuk
kapary 2 łyżki
3 łyżki stołowe rodzynek sułtańskich
12 małych pomidorków
 lub 3 duże pokrojone
orzechy  ( ja dodałam garść włoskich)
sól
pieprz do smaku.
No i do dzieła.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz